Haberi Sesli Dinle
Hazır
Bolu’da 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İzzet Baysal Caddesi’nde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe il protokolü, gaziler, şehit yakınları, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve 105 öğrenci katıldı.
Program, kortejin ardından Anıtpark’ta düzenlenen resmi törenle sürdü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Protokol üyeleri ve ilgili dernekler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Tören, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Dinçer’in konuşmasıyla sona erdi. Dinçer, vatan savunmasında görev yapan gazilere duyulan minnet ve vefa duygusunu dile getirdi.





