Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Düzce TSO’da seçimler öncesi son meclis toplantısı yapıldı

🔊 Haberi Sesli Dinle Hazır ▶ Dinle ⏸ Duraklat ⏹
Şehrazat Künefe
Haberi Sesli Dinle Hazır

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (Düzce TSO) Meclisi, 18 Ekim 2026’da yapılacak Meslek Komitesi Seçimleri öncesinde mevcut dönemin son toplantısında bir araya geldi.

Meclis Başkanı Tanju Acar’ın başkanlığındaki toplantı öncesinde üyeler toplu fotoğraf çektirdi. Dört yıllık çalışma döneminin tamamlanması dolayısıyla veda pastası da kesildi.

Seçim sürecinin ele alındığı toplantıda, 18 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilecek Düzce TSO Meslek Komitesi Seçimleri için Seçim Komisyonu kurulmasına karar verildi.

Toplantının son bölümünde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, odanın geride kalan dört yıllık dönemde yürüttüğü faaliyetler ve hayata geçirdiği projeler hakkında meclis üyelerine sunum yaptı.

Meslek Komitesi Seçimleriyle birlikte Düzce TSO’da yeni dönem için seçim süreci başlayacak.