Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji
admin

Osmanelispor, PGL’deki ilk maçında Hendekspor’u ağırlayacak

Haberi Sesli Dinle Hazır

Bilecik’i bu sezon Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde (PGL) temsil edecek Osmanelispor’un grubu ve fikstürü belli oldu. 12 gruptan oluşan ligde 6. Grup’ta yer alan Osmanelispor, sezonun ilk karşılaşmasında sahasında Hendekspor ile karşılaşacak.

Geçen sezon Bilecik 1. Amatör Lig’i şampiyon tamamlayan Osmanelispor, o dönemki adıyla Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Söğütspor’un düşmesinin ardından PGL’ye yükseldi. Osmanelispor’un grubunda Düzce temsilcisi Gölyaka Spor, Kocaeli ekipleri Alikahya Belediye Spor, Darıca 1934 Gençlerbirliği Spor Kulübü, Karamürsel Spor ve Çayırova Spor, Sakarya temsilcileri As Akyazıspor, Hendek Spor ve Sapanca Spor Kulübü ile Zonguldak ekipleri AVS Çaycuma Spor Kulübü, Devrek Belediyespor ve Kozlu Belediyespor bulunuyor.

Grupların belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen fikstür çekimiyle birlikte yeni sezonun maç programı da netleşti. PGL’de sezon, 17-18 Ekim 2026 tarihlerinde oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.

Osmanelispor, ilk hafta Hendekspor’u kendi sahasında konuk edecek. İkinci haftada Alikahya Belediyespor’a konuk olacak Bilecik temsilcisi, üçüncü haftada As Akyazıspor’u ağırlayacak. Dördüncü haftada Çaycumaspor deplasmanına çıkacak Osmanelispor, beşinci haftada Karamürselspor’u sahasında konuk edecek.

Osmanelispor, altıncı haftada Darıca 1934 Gençlerbirliği ve yedinci haftada Devrek Belediyespor deplasmanlarında mücadele edecek. Sekizinci haftada Sapancaspor’u ağırlayacak ekip, dokuzuncu haftada Çayırovaspor’a konuk olacak. Ligin 10. haftasında Gölyakaspor’u sahasında ağırlayacak Osmanelispor, ilk yarının son maçında Kozlu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER