Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Düzce’de 7 yeni mahalleye ilk hizmet ulaşım

DÜZCE BELEDİYESİ, 7 YENİ MAHALLEYE DÜZENLİ OTOBÜS SEFERLERİNİ BAŞLATTI. AKYAZI, ÇERKEZ TAŞKÖPRÜ, KİRAZLI, GÖKÇEKÖY, MAMURE, OTLUOĞLU VE OZANLAR MAHALLELERİNDEKİ VATANDAŞLARIN ŞEHİR MERKEZİ, HASTANE VE PAZARYERİNE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRILDI.

DÜZCE BELEDİYESİ, 7 YENİ
Şehrazat Künefe

Düzce Belediyesi, 7 yeni mahalleye düzenli otobüs seferlerini başlattı. Akyazı, Çerkez Taşköprü, Kirazlı, Gökçeköy, Mamure, Otluoğlu ve Ozanlar Mahallelerindeki vatandaşların şehir merkezi, hastane ve pazaryerine ulaşımı kolaylaştırıldı.

Düzce Belediyesi’nin iştirak şirketi Düzce Ulaşım yeni hatların hizmete girmesini sağlayarak, toplu taşıma ağını genişletiyor. Kısa süre önce Düzce Belediyesi sınırlarına katılarak mahalle statüsüne kavuşan 7 mahallede, 3 Şubat itibariyle toplu taşıma hizmetleri başladı.

Ayrıca; Atatürk Devlet Hastanesi ek hizmet binası olan Muncurlu Kadın Doğum ve Çocuk Acil bölümlerinin hizmete girmesi ile birlikte vatandaşların artan talepleri de göz önünde bulundurularak, bir hat daha hizmete alındığı. Arapçiftliği Mahallesi’nden kalkış yapacak olan 25C numaralı toplu taşıma aracı, pazar hariç haftanın altı günü belirlenen guzergah üzerinden Muncurlu Hastanesi’ne yolcu taşıyacağı bildirildi.