Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda (DTSO), 18 Ekim 2026 Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde yapılacak oda organ seçimleri öncesi hazırlıklar değerlendirildi. Bu kapsamda Seçim Komisyonu, seçim sürecinin koordinasyonunu görüşmek üzere toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Seçim Komisyonu’nda görevli Meclis Üyeleri İshak Şengüloğlu ve Ümit Yıldırım ile ilgili oda personeli katıldı. Görüşmede, seçim günü yürütülecek organizasyon ve üyelerin oy kullanma sürecinin sorunsuz ilerlemesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.
Toplantıda ayrıca tüzel kişi üyelerin oy kullanırken herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla, temsilcilerin yetki belgelerini son güne bırakmamaları yönünde gerekli hatırlatmaların yapılması kararlaştırıldı.
DTSO’da seçim gününe yönelik hazırlıkların 18 Ekim 2026 tarihine kadar sürdürüleceği bildirildi.
DTSO’da oda organ seçimleri öncesi koordinasyon toplantısı

Haberi Sesli Dinle
Hazır




