Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji
admin

Kastamonu’da yaşlılara yönelik farkındalık için yürüyüş düzenlendi

Haberi Sesli Dinle Hazır

Kastamonu’da 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, yaşlı bireylerin aktif yaşamına dikkat çekmek amacıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün öncülüğünde Gazi Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Aydın Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşçu, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, Güldal Akşit Huzurevi ile Ömerül Faruk Darende Huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı. Her yaştan vatandaşın yer aldığı yürüyüşte Kastamonu Üniversitesi öğrencileri de destek verdi. Etkinlik, gençlerle yaşlıları bir araya getirdi.

Programın devamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından katılımcılara çeşitli egzersizler yaptırıldı. Etkinlikte fiziksel hareketliliğin sağlıklı yaşlanmaya katkısına ve yaşlı bireylerin aktif bir yaşam sürmesinin önemine vurgu yapıldı.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER