Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Rektör üniversite mensuplarıyla buluştu

ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELSİZ ÜNİVERSİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA DÜZCE ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ PROF. DR. NEDİM SÖZBİR, AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

ENGELLİLER HAFTASINDA ENGELSİZ ÜNİVERSİTE
Şehrazat Künefe

Engelliler Haftasında Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen programda Düzce Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, akademik ve idari personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Genel Sekreter Nihat Yıldız, Engelsiz Üniversite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özak ile üniversite mensupları katıldı.

Engelliler Haftası çerçevesinde görüş ve önerilerin paylaşıldığı programda Rektör Nedim Sözbir; Dünya Üçüncüsü olarak Trisome Games Antalya 2024’de Master 1 alanında ülkemize ilk kez madalya kazandıran, alanında en fazla milli olan milli yüzücümüz Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatma Çağla Demir ile bir süre sohbet ederek, engelleri aşan ve bizleri gururlandıran başarısından dolayı tebrik etti.