Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde eğitim altyapısının geliştirilmesi amacıyla yürütülen ve planlanan çalışmalar ele alındı.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Millî Eğitim Müfettişi Ali Naci Aydın’ı ağırladı. Görüşmede ilçedeki okulların ihtiyaçları, eğitim yatırımlarının mevcut durumu ve planlanan projeler değerlendirildi. Öğrencilerin daha iyi eğitim koşullarına kavuşması için atılabilecek adımlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Eğitimin ilçenin geleceği açısından önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması ve ilçemizin eğitim alanında gelişmesi için ihtiyaçların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi büyük önem taşıyor. Eğitim alanındaki çalışmalara katkı sunan Millî Eğitim Müfettişimiz Ali Naci Aydın’a görüş ve değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum” dedi.





