Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Narkotik köpeği buldu, aküden uyuşturucu çıktı

KASTAMONU’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN NARKOTİK KÖPEĞİ İLE ARAMA YAPILAN ARAÇTA AKÜYE ZULALANMIŞ VAZİYETTE SKUNK İLE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

KASTAMONU'DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN NARKOTİK KÖPEĞİ İLE ARAMA YAPILAN ARAÇTA
Şehrazat Künefe

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından narkotik köpeği ile arama yapılan araçta aküye zulalanmış vaziyette skunk ile uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması neticesinde tespiti yapılan bir şahsın yapılan üst ve aracında arama yapıldı. Aramada, narkotik köpeği ile yapılan aramada, aküye zulalanmış vaziyette 693,86 gram skunk maddesi ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.