Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dereye düşüp sel sularına kapılan cipteki 3 kişiden sürücü Mustafa Deniz Ertaş kurtuldu. Cipte bulunan Doğan Arslan ve Fatih Demirtaş’a ulaşmak için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kadıllı Mahallesi Yediyer Caddesi yakınındaki derede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yazlıktan İstanbul’daki evlerine gitmek üzere yola çıkan Mustafa Deniz Ertaş’ın kullandığı 34 HER 50 plakalı cip, dereye düşerek sel sularına kapıldı. Sürücü Ertaş kurtarılırken, Doğan Arslan ile Fatih Demirtaş kayboldu.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, Gebze Belediyesi Arama Kurtarma (GEAK), Çayırova Belediyesi Arama Kurtarma (ÇAKTİM), sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kocaeli-İstanbul sınırındaki derede, kayıp 2 kişiye ve sel sularına kapılan cipe ulaşılması için çalışmalar devam ediyor.
Kocaeli’de sele sürüklenen cipte kaybolan 2 kişi için arama çalışması

Haberi Sesli Dinle
Hazır




