Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

“BİZ ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, mahalle gezilerini Darıcı ve Azmimilli ’de sürdürdü. “Gerçekten bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti” diyen Özlü, gelecek vaad etmeyen ve kendini düşünen adaylara ise itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Düzce Belediye Başkanı ve
Şehrazat Künefe

Mahalle mahalle gezerek, seçmenlerle bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, hem yaptıklarını, hem de gelecek dönem için hazırladığı projelerini vatandaşlara anlatıyor.

Darıcı ve Azmimilli Mahallelerine yaptığı ziyaretlerde, yoğun ilgi ile karşılanan ve kalabalık topluluklara hitap eden Başkan Faruk Özlü, geçtiğimiz 5 yılda Düzce’nin kangrenleşmiş ve kronik hale gelmiş ne kadar sorunu varsa hepsini ele aldıklarını söyledi. Şehircilik anlamında son derece kıymetli ve değerli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Özlü, bugüne kadar 63 projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

“SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZİ BİR DEFAYA MAHSUS KENARA BIRAKALIM”

Belediye başkanlığının siyasi değil, tamamen teknik bir iş olduğunu ifade eden Özlü, “31 Mart’ta siyasi bir karar vermeyeceğiz. 31 Mart seçimleri bir şehrin yönetilmesinde, yapılmasında, ilerlemesinde yapılacak olan işlerle ilgilidir. Bu seçimlerde karar verirken siyasi görüşlerimizi bir defaya mahsus olmak üzere bir kenara bırakalım. Bu şehre kim daha iyi hizmet eder, kim daha fazla kaynak getirebilir, bu kaynakları kim hak yemeden, doğru dürüst harcar buna karar vereceğiz. Vereceğimiz karar Düzce için olacak. Yerel seçimleri genel seçimler için bir atlama taşı olarak kullanabilecek bir muhalefet var. O yüzden bu seçimlerin siyasal bir sonucu olmaz diyemiyoruz. Bu seçimlerin siyasal bir sonucu olmasını muhalefet isteyebilir. Bunlardan ve bunların uzantılarından ne Türkiye’ye bir hayır gelir, ne de Düzce’ye bir hayır gelir” şeklinde konuştu.

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİREN BİR SİYASİ KADROYUZ”

“Her şeyi yaptığımı, hiçbir eksiğimiz olmadığını düşünseydim bu akşam burada olmazdım” diyerek sözlerini sürdüren Özlü, “Tabi ki her şeyi yapamadık. Yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var, eksiklerimiz var. Biz verdiğimiz her sözü yerine getiren bir siyasi kadroyuz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Ayaküstü ‘yaparım, hallederim’ demek bizim tarzımız değil. Ben yaptığım her işi inceliyorum, çalışıyorum, analiz ediyorum. Yapılabilirliği olanları yapıyorum. Söz verdiğim her şeyi de yapıyorum. Gerçekten bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Bizim biten işlerimizin tamamı güzel. Bunları yaptık her şey bitti mi, hayır. Bunları da tamamlayacağız. Şuna emin olun yaparsak da biz yaparız. Bugüne kadar söz verdiğim, yapmayı düşündüğüm her şeyi yaptım.

Biz AK Parti olarak bu ülkenin ihtiyacı olan maddi ve manevi ne varsa yapıyoruz. Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için ne yapılabilecekse gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Saygıdeğer cumhurbaşkanımızın çok yakınında çalışmış bir kardeşiniz olarak bunun tek izahı memleket sevdasıdır. Bunun başka bir izahı yok.

“KENTİNİ DEĞİL, KENDİNİ DÜŞÜNENLERE HADLERİNİ BİLDİRİN”

Şu seçimlerde Düzce’de ikametgah kaydı olmadığı için oy kullanamayacak olan bir adam çıkmış, konuşuyor, ‘nesline ve ahlakına sahip çık’ diyor. Sen kime akıl veriyorsun? Sen kendi ahlakına sahip çık. Düzce’yle ve sizlerle dalga geçiyorlar. Ben bunu samimiyetsiz ve gayri ciddi görüyorum. Bu şehre lütfen sahip çıkalım. Aklına gelen Düzce’ye geliyor, aday oluyor. Düzce’de 6’lı masanın uzantıları var. Bu arkadaşlar arkalarında iz değil, kriz bıraktılar. Bunlar istikbal vaad eden alternatifler değil. Bunlar kentini değil, kendini düşünen alternatifler. Bunlar Düzce ile ve sizlerle dalga geçiyorlar. Bunlara prim vermeyelim. 31 Mart’ta milletin cevabı olarak bu insanlara hadlerini bildirin. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlerden 31 Mart’ta kuvvetli bir destek istiyorum.”

Coşku ile geçen toplantılar sonrası, vatandaşların kendisine ilettiği taleplerini dinleyen Başkan Özlü, çözülmesi noktasında ilgili birimlere talimatlar verdi.