Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Zonguldak’ta sağanak sonrası heyelan: İstinat duvarı çöktü

🔊 Haberi Sesli Dinle Hazır ▶ Dinle ⏸ Duraklat ⏹
Şehrazat Künefe
Haberi Sesli Dinle Hazır

Zonguldak’ta etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen heyelanlar nedeniyle bir istinat duvarı çöktü.
Asma Mahallesi’nde iki katlı bir evin yakınındaki arazide toprak kayması yaşandı. İhbar üzerine bölgeye belediye ekiplerinin yanı sıra AFAD ve polis ekipleri gönderildi. Tedbir amacıyla T.A. ve N.A.’ya ait ev tahliye edildi.
Meşrutiyet Mahallesi’nde ise çökme riski bulunan bir inşaat alanı boşaltıldı. Ekipler olay yerinde güvenlik şeridi çekerken güzergâh üzerindeki araçlar da bölgeden uzaklaştırıldı.
Karaelmas Mahallesi Alsancak Sokak’ta da heyelan nedeniyle istinat duvarı çöktü. Zonguldak-Kilimli sahil yolunda yağışın ardından su birikintileri oluştu. Sürücüler yolda tedbirli ilerledi.