Sakarya’nın Geyve ilçesinde meyve yüklü römork taşıyan traktör, hafif ticari araç ve tırın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden traktör sürücüsünün AK Parti Geyve ilçe yönetim kurulu üyesi ve eski meclis üyesi Adnan İzmir olduğu öğrenildi.
Kaza, Geyve ilçesindeki Yöresel mevkisinde meydana geldi. Adnan İzmir’in kullandığı meyve yüklü römork taşıyan traktör, hafif ticari araç ve tır henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı. Kazanın etkisiyle traktör devrildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, traktör sürücüsü Adnan İzmir ile traktörde bulunan Suriye uyruklu bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Traktördeki diğer Suriye uyruklu kişi ile hafif ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Tır sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
İzmir ile yanındaki yolcunun cenazeleri, incelemelerin tamamlanmasının ardından hastane morguna götürüldü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Sakarya’da traktör, hafif ticari araç ve tır çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Haberi Sesli Dinle
Hazır




