Güllü’nün ölümüyle ilgili davada kızı Tuğyan Ülkem Gülter’e verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının ardından taraf avukatları açıklama yaptı.
Tuğberk Yağız Gülter’in avukatı Rahmi Çelik, yaşanan olay nedeniyle üzüntü duyduklarını belirterek mahkemenin kararına saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi. Çelik, Sultan’la ilgili yasal süreci takip etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Tuğyan Ülkem Gülter’in avukatı Merve Uçanok ise yargılamanın henüz tamamlanmadığını, kararın istinaf ve Yargıtay aşamalarından geçeceğini dile getirdi. Müvekkilinin ağır bir iftiraya maruz kaldığını savunan Uçanok, deliller yeterince tartışılmadan mahkemede kanaat oluşturulduğunu öne sürdü.
Kararın üst mahkemelerden döneceğine ve bozulacağına inandığını belirten Uçanok, “Sonuna kadar Tuğyan Ülkem Gülter’in arkasındayım. Onun masumiyetini yargılamanın sonunda en nihayetinde ispatlayacağıma inanıyorum. Asla pes etmeyeceğiz. Yargılamanın en sonunda Tuğyan’ı kızına kavuşturacağım” dedi.





