Sakarya’nın Sapanca ilçesinde çıkan silahlı kavgada 16 yaşındaki B.İ.’nin ateş açtığı H.T. (24) ile İpek İpek (34) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan İpek İpek, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. H.T.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olay, 20 Eylül Pazar günü gece saatlerinde Gazipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle B.İ. ile H.T. ve İpek İpek arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.İ., yanında bulunan silahla iki kişiye ateş etti.
Mermilerin isabet etmesi sonucu ağır yaralanan H.T. ve İpek İpek, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İpek İpek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı H.T.’nin tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Olayın ardından kaçan 16 yaşındaki şüpheli B.İ.’nin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.





