Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Ticaret Bakanı Bolat, Sakarya’da

TİCARET BAKANI PROF. DR. ÖMER BOLAT, SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE BİR OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘HİZMET İHRACATI STRATEJİ ÇALIŞTAY’ININ AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI.

TİCARET BAKANI PROF. DR.
Şehrazat Künefe

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen ‘Hizmet İhracatı Strateji Çalıştay’ının açılış programına katıldı.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen ‘Hizmet İhracatı Strateji Çalıştay’ının açılış programı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’in katılımıyla gerçekleştirildi. Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) temsilcilerinin buluştuğu çalıştayda, sektördeki gelişmeler ele alındı. Bakan Bolat’ın katılımı ile açılışı gerçekleştirilen çalıştay, Sakarya Valiliği’nin sosyal medya hesabı üzerinden, “Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen, ‘Hizmet İhracatı Strateji Çalıştay’ının açılış programına katıldı. Bürokratlar, HİB ve TİM temsilcilerinin buluştuğu çalıştayda, sektördeki gelişmeler ele alındı” ifadeleri ile paylaşıldı.