Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden anne ve babalara davet

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ (SGM) AKYAZI, GEYVE, SAPANCA VE KARASU SGM’DE EBEVEYNLERİ BİLİNÇLENDİREN, BİLGİLENDİRİCİ VE FAYDALI SÖYLEŞİLER DÜZENLEYECEK. UZMAN EĞİTİMCİLERİN YER ALACAĞI SÖYLEŞİLERDE HER HAFTA AKRAN ZORBALIĞI, DİJİTAL BAĞIMLILIK, ÇİFTLER ARASI İLETİŞİM, ERGENLİK SÜRECİ GİBİ KONULAR ELE ALINACAK.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL
Şehrazat Künefe

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM’de ebeveynleri bilinçlendiren, bilgilendirici ve faydalı söyleşiler düzenleyecek. Uzman eğitimcilerin yer alacağı söyleşilerde her hafta akran zorbalığı, dijital bağımlılık, çiftler arası iletişim, ergenlik süreci gibi konular ele alınacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ebeveynleri bilinçlendirmek için farklı noktalarda söyleşilere başlıyor. Çocukların ilişkilerini, aileyi ve çift ilişkisini temel alacak söyleşiler Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM’de gerçekleştirilecek. Söyleşilerde akran zorbalığı, dijital bağımlılık, çiftler arası iletişim, duygularımızı anlamlandırmak (öfke), ergen anne-babası olmak, sınırlar/hayır diyebilmek konuları ele alınacak. Uzman eğitmenler her hafta perşembe günü, farklı tarihlerde Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM’de ailelerle buluşacak. Tüm ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının davet edildiği programlar soru-cevap şeklinde gerçekleştirilecek ve katılımcılar uzmanlara merak ettiklerini sorabilecek.