Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Pakistanlı gençler Söğüt’te ağırlandı

Bilecik’in Söğüt ilçesinde “Pakistan Kültürlerarası Gönüllülük Yolculuğu” projesi kapsamında, Pakistan’dan
Şehrazat Künefe

Bilecik’in Söğüt ilçesinde “Pakistan Kültürlerarası Gönüllülük Yolculuğu” projesi kapsamında, Pakistan’dan gelen gençler ağırlandı.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında gençlere, Söğüt’ün tarihi dokusu ve kültürel değerleri tanıtıldı. Tarihten ilham alan programlarla barış, dostluk ve gönüllülük ruhunun pekiştirilmesi amaçlandı. Etkinliklerde farklı ülkelerden gelen katılımcılar, kültürel etkileşim ve deneyim paylaşımında bulundu.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, “Bu tür ziyaretler, gençler arasında kardeşlik bağlarının güçlenmesine ve farklı kültürlerin tanınmasına büyük katkı sağlıyor. Katılımcılarımızın barış ve gönüllülük ruhunu geleceğe taşımaya devam edeceğine inanıyoruz” dedi.