Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Orman içine ölü tavukları attılar: Pis koku ve çevre kirliliği tepkiye neden oldu

Bolu’da orman içine atılan ölü tavuklar pis koku ve çevre
Şehrazat Künefe

Bolu’da orman içine atılan ölü tavuklar pis koku ve çevre kirliliğine sebep oldu. Bölgede çobanlık yapan bir vatandaş, “Allah belanızı versin, yakınında da kümesler var” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Bulanık köyünün ormanlık alanına tavuk ölüleri atıldı. Bölgede çobanlık yapan 60 yaşındaki Arif Asma, koyunlarını otlattığı esnada orman içindeki ölü tavukları gördü. Kötü kokuya neden olan ölü tavukları görüntüleyen Arif Asma, “Allah belanızı versin, yakınında da kümesler var” diyerek tepki gösterdi.

“Bunlardan hastalık bulaşır”

Ölü tavukların renginin yeşile döndüğünü söyleyen ve buradan hayvanların hastalık kapabileceğini belirten çoban Asma, “Koyunlarımı güderken, köpeklerimin tepki vermesi üzerine buraya geldim. Bunlardan hastalık bulaşır. Koyunlarım bu bölgede geziyor. Tavuklar doğaya atılmaz. Köpekler yiyor bunları, renkleri yeşile dönmüş” dedi.

Reklamı Geç