Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Körfez’e bir spor tesisi daha

KÖRFEZ BELEDİYESİ, YAVUZ SULTAN SELİM MAHALLESİ’NDE BÖLGENİN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA BİR SPOR TESİSİ DAHA HAYATA GEÇİRDİ. TESİS İÇERİSİNDE FUTBOL, BASKETBOL VE TENİS SAHALARININ YER ALIRKEN, AYDINLATMA İÇİN GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİ KURULDU.

KÖRFEZ BELEDİYESİ, YAVUZ SULTAN
Şehrazat Künefe

Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda bir spor tesisi daha hayata geçirildi. Tesis içerisinde futbol, basketbol ve tenis sahalarının yer alırken, aydınlatma için güneş enerji sistemi kuruldu.

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda bir spor tesisi daha hayata geçirdi. Körfez Kent Bölgesi’ndeki hayata geçirilen tesis içerisinde 540 metrekarelik basketbol sahası, 630 metrekarelik tenis sahası ve bin 749 metrekarelik futbol sahası yer aldı. Adeta komplekse dönüşen alanda 450 metrelik bisiklet ve yürüyüş yolu da hayata geçirildi. Tesislerin aydınlatması için güneş enerjili sistem kullanıldı. Toplamda spor alanları için 34 projektör uygulaması, çevre için de 90 armatör uygulaması gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenlemesi için de çalışma başlatırken, futbol sahasında zemin serildi, basket sahasında da potalar yerleştirildi. Vatandaşların kullanımına da açılan tesis, büyük beğeni topladı.