Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Kocaeli’de iki araçta 920 bin lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi

🔊 Haberi Sesli Dinle Hazır ▶ Dinle ⏸ Duraklat ⏹
Şehrazat Künefe
Haberi Sesli Dinle Hazır

Dilovası ve Gebze ilçelerinde jandarma ekiplerinin iki ayrı araca yönelik düzenlediği aramalarda, toplam piyasa değeri 920 bin lira olan 930 paket kaçak sigara ile bin 900 paket ısıtılmış elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Olaylarla ilgili 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 21 Ekim’de Dilovası ilçesinde bir aracı durdurarak arama yaptı. Aramada, piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan 930 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Ekiplerin aynı tarihte Gebze ilçesinde gerçekleştirdiği diğer araç aramasında ise piyasa değeri yaklaşık 620 bin lira olan bin 900 paket ısıtılmış elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Bu olay kapsamında da 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.