Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli’de 2 araçta 23 kilo bonzai ele geçirildi

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE 2 ARAÇTA YAPILAN ARAMADA 23 KİLO BONZAİ İLE SUÇTAN ELDE EDİLDİĞİ DEĞERLENDİRİLEN 46 BİN 500 TL, 5 BİN 200 DOLAR VE 900 EURO ELE GEÇİRİLDİ. OLAYA İLİŞKİN 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE 2
Şehrazat Künefe

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 2 araçta yapılan aramada 23 kilo bonzai ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 46 bin 500 TL, 5 bin 200 dolar ve 900 Euro ele geçirildi. Olaya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında 13 Ağustos tarihinde Gebze’de denetim gerçekleştirdi. Jandarma ekiplerince 2 araçta yapılan aramada 23 kilo sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 46 bin 500 TL, 5 bin 200 dolar ile 900 Euro ele geçirildi. Para ve uyuşturucuya el konulurken olaya ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.