Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Kardeşini pusu kurup öldüren şüpheli tutuklandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kardeşini işe gitmek için tırına bindiği sırada
Şehrazat Künefe

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kardeşini işe gitmek için tırına bindiği sırada tabancayla ateş ederek öldüren şüpheli tutuklandı.

Olay, dün sabah saat 08.00 sıralarında Nenehatun Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde meydana geldi. İşe gitmek için park halindeki tırının yanına gelen Çetin Kaya, aracını çalıştırmak istedi. Bu sırada tırın altına saklanan ve başında kask bulunan şüpheli, saklandığı yerden çıkarak Kaya’ya tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan Kaya, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çetin Kaya, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan zanlı S. Kaya, bir süre sonra polis merkezine giderek suç aleti tabancayla birlikte teslim oldu. Cinayeti itiraf eden şüphelinin, maktul Çetin Kaya’nın ağabeyi olduğu ortaya çıktı.

S. Kaya, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.