Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

İZMİT BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÖZELLİKLE SULAK ALANLARDA SİVRİSİNEK, SİNEK VE HAŞERE OLUŞUMUNUN ÖNÜNE GEÇİLMESİ GAYESİYLE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

İZMİT BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ
Şehrazat Künefe

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle sulak alanlarda sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi gayesiyle ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İzmit Belediyesi larva ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi gayesiyle her yıl hassasiyetle yapılan ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmit Belediye Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Çetinkaya, “Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak yaz mevsimine girdiğimizden dolayı halkımızın sağlığı ve rahatı için alanımızda bulunan sulak alanlar, rögarlarda, derelerde, su birikintilerinde larvasit çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızın sağlığı ve rahat bir yaz geçirmesi için yaz sezonu boyunca da bütün ilaçlama çalışmalarımız sürecek” dedi.