Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Erenler’de fen işleri ekipleri sahada

ERENLER BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDE HİZMET VE ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDI. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN SAHADA ÇALIŞTIKLARINI İFADE EDEN ERENLER BELEDİYE BAŞKANI ŞENOL DİNÇ, “FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEP VE SORUNLAR DOĞRULTUSUNDA VE ÇALIŞMA PROGRAMLARINA GÖRE SAHADA EMEK GÖSTERİYOR. BİZLER ERENLER’İMİZİN SORUNLARI, VATANDAŞLARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ. BU DOĞRULTUDA PROJE VE ÇALIŞMALARIMIZ HAZIR”

ERENLER BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDE
Şehrazat Künefe

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor” dedi.

Erenler Belediyesi ilçe genelinde hizmet ve çalışmalarına hız kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada çalıştıklarını ifade eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor. Bizler Erenler’imizin sorunları, vatandaşlarımızın beklentilerini biliyoruz. Bu doğrultuda proje ve çalışmalarımız hazır. İnşallah en kısa sürede proje ve çalışmalarımızı hayata geçirecek, kıymetli Erenler halkına hak ettiği hizmeti sunacağız. Her şey güzel Erenler’imiz için, her şey güzel Erenler halkı için” dedi.