Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Doğru ağaç kesme eğitimi verildi

GÖLYAKA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI AYDINPINAR ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNDE DOĞRU AĞAÇ KESME TEKNİKLERİ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNUNA GÖRE UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR, YÜRÜRLÜKTE BULUNANLARLA İLGİLİ EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

GÖLYAKA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE
Şehrazat Künefe

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Aydınpınar Orman İşletme Şefliğinde doğru ağaç kesme teknikleri, iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre uyulması gereken hususlar, yürürlükte bulunanlarla ilgili eğitim gerçekleştirildi.

İki aşamalı olarak düzenlenen eğitimin birinci kısmında Aydınpınar Orman İşletme Şefliğinde doğru ağaç kesme teknikleri, iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre uyulması gereken hususlar, yürürlükte bulunan standardizasyon esaslarına göre ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgiler katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi. Uygulamada karşılaşılan sorunların katılımcılar tarafından dile getirilip karşılıklı olarak değerlendirilmesinin ardından eğitimin birinci kısmı tamamlandı.

Eğitimin ikinci kısmında üretimde görevli tüm şef ve memurlara standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. 2024 yılında belirlenen programların iş termin planında yer alan takvime uygun olarak gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin bir an önce alınması ve uygulamaya geçilmesine dikkat çekilerek kazasız bir yıl geçirilmesi temennisi ardından eğitim sona erdi.