Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Hürriyet Mahallesi’nde yeni yollar kilit parke taşlarıyla yenileniyor

🔊 Haberi Sesli Dinle Hazır ▶ Dinle ⏸ Duraklat ⏹
Şehrazat Künefe
Haberi Sesli Dinle Hazır

Hürriyet Mahallesi’nde, doğalgaz ve altyapı çalışmalarının ardından Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan kilit parke taşı uygulaması sürüyor. Çalışmalarla mahallede ulaşımı zor olan bölgeler yenilenirken, alanlar daha düzenli bir görünüme kavuşuyor.

Çalışmalar kapsamında özellikle Üzümlü Sokak ve çevresinde yeni yollar açıldı. Açılan cadde ve sokaklar kilit parke taşlarıyla kaplanırken, ulaşımı güçleştiren yapılar ve metruk binalarla ilgili de çalışma yürütüldü. Çevre ve görüntü kirliliğine neden olan alanlarda ise düzenleme yapıldı.

Mahalle Muhtarı Cem Çevik ile mahalle sakinleri, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.