Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik’te adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek can suyu verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik Valiliği
Şehrazat Künefe

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik Valiliği bahçesinde adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek, can suyu verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik merkez Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde bir takım ziyaretler yapmak için kentte geldi. Bakan Özdemir Göktaş il durağı Bilecik Valiliği oldu. Burada kendisini Vali Şefik Aygöl, Genel Merkez İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kaymakamlar ve kurum müdürleri karşıladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a Bilecik’in yöresel kıyafetlerini giyen çocuklar girişte çiçekle takdim ederken, bakanda kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Ardından valilik bahçesine kendi adına hazırlanmış çınar ağacı fidesi diken Bakan Özdemir Göktaş, can suyu da verdi.

Son olarak valilik özel defterini imzalayan Bakan Özdemir Göktaş, Vazli Aygöl’den kentle ilgili bilgi aldı.