Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Atlı jandarma timleri Abant’ta görev başında

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden Abant Gölü Milli Parkı’nda görev yapan
Şehrazat Künefe

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden Abant Gölü Milli Parkı’nda görev yapan atlı jandarma timleri, yerli ve yabancı ziyaretçilerin güvenliğini sağlarken, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yaz sezonunda ziyaretçi yoğunluğu artan Abant’taki atlı timlerin görev anlarına ilişkin görüntüleri yayınladı. Paylaşımda, “Atlı jandarma timlerimiz, turistlerin uğrak noktalarından Abant Gölü Milli Parkı’nda huzur ve güvenliğin teminatı için görev başında” ifadelerine yer verildi.

Milli park içindeki yürüyüş yolları, piknik alanları ve ormanlık arazide devriye gezen ekipler, ziyaretçilere güven veriyor. Paylaşılan görüntülerde, özellikle çocukların atlı jandarmalara gösterdiği sevgi ve ilgi dikkati çekti.

Jandarma yetkilileri, yaz sezonu boyunca bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılarak devam edeceğini bildirdi.