Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Altınova’ya Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kuruldu

ALTINOVA BELEDİYESİ ENCÜMENİNİN 13 ARALIK 2023 TARİH VE 211 KARARIYLA, BELEDİYE HİZMET BİNASI ARKASINDAKİ CADDEYE ÜZERİNE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU KURDU.

ALTINOVA BELEDİYESİ ENCÜMENİNİN 13 ARALIK 2023 TARİH VE 211 KARARIYLA,
Şehrazat Künefe

Yalova Altınova Belediyesi, belediye hizmet binası arkasındaki caddeye üzerine Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kurdu.

Altınova Belediyesi Encümeninin 13 Aralık 2023 tarih ve 211 kararıyla, belediye hizmet binası arkasındaki caddeye üzerine Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kurdu. Konuyla ilgili bilgi veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte ortaya çıkan önemli bir ihtiyaca çözüm ürettik. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

“Gelişmeleri takip ediyoruz”

Başkan Oral, “Teknoloji ilerledikçe hayatımızı kolaylaştıracak yeniliklerle tanışıyoruz. Teknoloji alanındaki gelişmeleri takip etmek ve sürekli değişen hayata hazır olmak gerekiyor. Son dönemlerde elektrikli araçlarda ciddi bir artış görüyoruz. Bu çerçevede ilçemize elektrik şarj istasyonu kurduk. İyi günlerde kullanılması ve çevre dostu elektrikli araçların sayısının her geçen gün artmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.