Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji
admin

Bilecikli Emirhan Yılmaz, Dünya üçüncüsü oldu

Haberi Sesli Dinle Hazır

Bilecikli genç sporcu Emirhan Yılmaz, Uluslararası Kuraş Federasyonu 9. Ümitler ve Gençler Dünya Kuraş Şampiyonası’nda ’Ümitler’ kategorisinde bronz madalya kazanarak Dünya üçüncüsü oldu.

Uluslararası Kuraş Federasyonu 9. Ümitler ve Gençler Dünya Kuraş Şampiyonası 2-8 Aralık 2024 tarihinde 12 ülke 150 sporcunun katılımıyla Moğolistan’ın başkenti Ulanbator’da düzenlendi. Şampiyonaya ay yıldızlı milli sporcu Emirhan Yılmaz, 65 kilogramda ’Ümitler’ kategorisinde bronz madalya kazanarak Dünya üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Açıklamasında; “Bilecik’i ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden genç sporcu Emirhan Yılmaz ve antrenör Serkan Can’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER