Bilecik Gençlerbirliği Spor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Eskişehir’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nı ikinci sırada tamamlayarak kupayla döndü.
2018-2019 yaş grubu futbolcularıyla turnuvaya katılan Bilecik Gençlerbirliği Spor, oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. 11 puan toplayan ekip, genel averaj farkıyla ikinci oldu. Turnuvanın en az gol yiyen takımı olan Bilecik temsilcisi, savunmadaki disiplinli yapısı ve takım oyunuyla öne çıktı.
Turnuvada en iyi kaleci ödülünü Bilecik Gençlerbirliği Spor’dan İbrahim Çelik alırken, gol krallığına takımın kaptanı ve golcüsü Barış Şahin ulaştı.
Bilecik Gençlerbirliği Spor, Eskişehir Porsukspor ve Şehir Koleji’ni 3-1, Hamburg ile Ankara Demir Spor’u ise 3-0 mağlup etti. Ekip, Beşiktaş’la 0-0, Şehir Koleji’yle de 1-1 berabere kaldı.
Haberi Sesli Dinle
Hazır









