Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) seçimleri kazanan Ercan Düzgün ile yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını Bilecik Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından aldı.
Geçtiğimiz hafta Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri yapılan Bilecik TSO’da, geçtiğimiz cumartesi günü başkanlık, yönetim kurulu, TOBB Genel Kurulu, Disiplin Kurulu ve Meclis Divanı seçimleri gerçekleştirildi. Mavi listeden meclis üyesi seçilen Ercan Düzgün ile İlhan Karaçayır’ın listelerinin yarıştığı başkanlık seçiminde Karaçayır 13 oy aldı. Düzgün’ün listesi ise 16 meclis üyesinin oyuyla seçimi kazandı.
Düzgün’ün listesinde Fikret Aktaş, Deniz Köylü, Gültekin Teyran, Ertan Onur, Nazir Afacan ve Gökhan Çevik yer aldı.
Mazbatalarını alan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemin oda, üyeler ve Bilecik iş dünyası için hayırlı olmasını diledi. Düzgün, “Yeni dönemin odamız, üyelerimiz ve Bilecik iş dünyası için hayırlı olmasını dileriz” dedi.
Bilecik TSO’da Ercan Düzgün dönemi resmen başladı

Haberi Sesli Dinle
Hazır




