Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

Öğrencilerle bayrak temalı derste buluştu

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer,
Şehrazat Künefe

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, TOBB İlkokulu’nu ziyaret ederek bayrak temalı derse katıldı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, TOBB İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Bayrak temasıyla işlenen derse katılan Gülşen Özer, öğrencilerle sohbet ederek duygu ve düşüncelerini dinledi. Öğrencilerin derse olan ilgisinden ve bilinç düzeylerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Özer, milli ve manevi değerlerin küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasının önemine vurgu yaptı.

Özer sonrasında ise öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve mevcut durum hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik yapılan çalışmaları önemsediklerini belirtti. Ayrıca, ilimizde başlatılan “Düzce Maarif Akademi Öğrenci Ağı” projesi kapsamında yürütülen nitelikli eğitim çalışmaları ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve eğitime katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür edilmesiyle sona erdi.