Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kultur Koleji

38 yazar ve 13 yayınevi Sakarya’da buluşuyor

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş
Şehrazat Künefe

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Çocuk Edebiyatı Fuarı”, 9 Şubat Pazartesi günü saat 10.30’da Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) kapılarını açıyor. Düzenlenen fuar, Türkiye’de üç kamu kurumunun bu model çerçevesinde birleştiği ilk organizasyon olma özelliği taşıyor.

Edinilen bilgiye göre, 17 Şubat tarihine kadar devam edecek olan fuarda, çocuk edebiyatı alanında Türkiye’nin önde gelen 13 yayınevi ve 38 yazar yer alacak. Yaklaşık 20 bin kitabın okuyucuyla buluşacağı etkinlik süresince; söyleşiler, imza günleri ve çeşitli kitap etkinlikleri düzenlenecek. 9 gün sürecek organizasyon kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki okullardan öğrencilerin fuar alanına ulaşabilmesi için ücretsiz servis desteği sağlayacak.

Sakarya’nın eğitim ve kültür hayatına katkı sunması beklenen fuar, her gün 10.30 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.