Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

112 dükkanın tapuları için imzalar atıldı

DÜZCE BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN MODERN SANAYİ SİTESİ PROJESİ’NİN BİRİNCİ ETABI TAMAMLANMA AŞAMASINA GELİRKEN, 112 DÜKKANIN TAPUSU DA HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMEK ÜZERE BELTAŞ’A DEVREDİLDİ.

DÜZCE BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA
Şehrazat Künefe

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Modern Sanayi Sitesi Projesi’nin birinci etabı tamamlanma aşamasına gelirken, 112 dükkanın tapusu da hak sahiplerine teslim edilmek üzere Beltaş’a devredildi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemli projeleri arasında yer alan modern sanayi sitesinin birinci etabında inşaat çalışmaları sona ererken, ince işçilik ve altyapı çalışmaları ise devam ediyor. Kültür Mahallesi’nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski sanayi çarşısı esnaflarının taşınacağı Beslanbey Mahallesi’nde inşa edilen dükkanların hak sahiplerine teslim edilmesi için hazırlıklar sürüyor.

Düzce Belediyesi tarafından 112 dükkanın kat irtifak tapularının belediye iştirak şirketi Beltaş A.Ş.’ye devir işlemleri Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Mali Hizmetler Müdürü Okan Özkasap ve Beltaş Genel Müdürü Üzeyir Yiğit’in imzaları sonrası tamamlandı.

Başkan Faruk Özlü, Düzce’nin en modern sanayi sitesini inşa ettiklerini ifade ederek, “Su, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, elektrik bütün altyapısı tamamlanmış ve yolları asfaltlanmış bir site olacak. Yaptığımız modern sanayi sitesi eskisinden çok daha güzel ve fonksiyonel. Orada işlerin çok daha yoğun ve güzel olacağını düşünüyoruz. Yakın bir tarihte tören düzenleyerek tapuları hak sahiplerine teslim edeceğiz. Esnaflarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İkinci etapta inşaat hazırlığı başladı

3 etaplı olarak planlanan Modern Sanayi Sitesi toplam 385 dükkandan oluşacak. Projenin 1. etabında yer alan 112 dükkanın inşaatı tamamlanırken, dükkan içi boya uygulaması, merdivenlerin ve asma katların korkuluk montajı, tuvaletlerin zemin ve duvar kalebodur uygulaması yapılıyor. Altyapının tamamlanması için de çalışmalarını sürdüren ekipler, imar yolları ile dükkanlar arası zemin tesviyesini gerçekleştiriyor. İhalesi gerçekleştirilen 2. etapla ilgili olarak da temel alt kotu zemin tesviyesi yapılarak, 88 dükkanın inşa edileceği alan hazırlanıyor.